Tag og isolering

  • toemrer trelborg herning
  • toemrer-trelborg-herning
  • tømrer-trelborg-herning
  • tag-og-isolering
  • mester-i-herning-ombygning

TAGARBEJDE

Hos Tømrermester Trelborg udfører vi alle slags tagarbejde; Reparation, vedligeholdelse og udskiftning til nyt tag… Vi klarer alle former tagkonstruktioner både udendørs- og indendørs.

Taget er et af ejendommens væsentligste elementer. Derfor er det afgørende, at det er holdbart og modstandsdygtigt – med de bedste produkter fra nogle af branchens førende leverandører og kvalitetshåndværk sikrer vi dig et solidt og funktionelt tag. Holdbarhed og funktionalitet er dog ikke alt – hos os har design og æstetik også stor betydning for helhedsløsningen.

Vi tilbyder desuden komplette løsninger, hvad angår tagarbejde hvis du fx ønsker at få ilagt ovenlysvinduer, opført kviste, nye udhæng, tagrender eller andet ifm. tagarbejdet.

Ind i mellem er det nødvendigt at få set efter for utætheder og skader på tagkonstruktionen, inden de bliver til store skader. Det kan være en stor besparelse for dig, hvis små utætheder og skader bliver opdaget i tide. Vi tilbyder gerne en gennemgang af dit tag!
Kontakt os for at høre mere omkring, hvad vi kan tilbyde af tagløsninger eller for et uforpligtende tilbud.

Isolering:

Overvejer du at optimere isoleringen i dit hjem? Der er rigtig mange boliger, der ikke lever op til de krav omkring isolering, der bliver stillet for de huse, der bliver bygget i dag. Og der er en grund til, at disse krav stilles – hvis ikke der isoleres nok i boligen, giver det anledning til et unødigt energiudslip og en betydelig større energiregning.

RÅD TAG

RÅD VINDUER

RÅD DØRE

RÅD KØKKEN

RÅD BAD